• website laten maken
  WordPress webdesign
  Wij werken met WordPress. Waarom? WordPress is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk

WordPress website laten maken

Uw WordPress website laten maken door PuurWeb.nl, wat betekent dat? Wij ontwikkelen een website voor u in WordPress, een website systeem gericht op stijlvol design. Bijkomend voordeel, WordPress websites hebben een gebruiksvriendelijke beheermodule, waardoor na realisatie de website makkelijk door u te beheren is.

WordPress webdesign door PuurWeb.nl

Al uw vragen beantwoord:


Erg bij ben ik met het ontwerp en de bouw van mijn website door Puurweb. Vanaf het begin wordt door Daniel goed meegedacht over de opbouw en het ontwerp. De goede service, de aandacht voor details en de prettige samenwerking zorgen ervoor dat ik zeer tevreden terugkijk op deze samenwerking. Kortom: een aanrader!!
Marijke de Vries, Eigenhandig.nu

wordpress website laten maken

Functioneel en responsive design

We ontwerpen uw website op maat en houden rekening met uw wensen en doelgroep. Door middel van functioneel ontwerp en optimalisatie, zorgen we ervoor dat bezoekers aan uw website het doel van uw website eenvoudig en snel bereiken.

Ook zorgen we ervoor dat als bezoekers uw website via een mobiele telefoon of tablet benaderen, zij optimaal gebruikersgemak ervaren op deze apparaten. Dit doen we door uw website responsive te maken. Dat wil zeggen dat de website wordt meegeschaald met de grootte van het beeldscherm waarop hij bekeken wordt. Hierdoor blijft, zelf op het kleinste scherm, het doel van uw website makkelijk te bereiken.


SEO website laten maken

Bij het maken van websites leveren we altijd een standaard SEO-pakket af. Hierbij maken we gebruik van de Yoast-plugin welke een handig hulpmiddel is om de title tags en meta descriptions in te voeren. Ook koppelen we Google Analytics aan de website zodat je inzicht krijgt in de bezoekersstatistieken.


Website voorbeelden

Wij hebben inmiddels al een groot aantal websites opgeleverd. Hieronder vindt u een klein overzicht van de websites die wij hebben gemaakt. Wilt u meer voorbeelden van websites bekijken die wij gemaakt hebben, ga dan naar ons portfolio.Onze website was verouderd en via Google kwamen we bij PuurWeb uit. PuurWeb heeft zeer goed geluisterd naar onze wensen. Het design is bijzonder mooi geworden. Feedback and follow up werd perfect uitgevoerd. De site ziet er gelikt uit en heeft ons al veel nieuwe klanten opgeleverd. Wij zijn zeer tevreden.
Franck Brink, Synology-Support.nl

waarom wordpress?

Waarom WordPress?

Wij maken een website voor u in WordPress. Het grote voordeel van WordPress is dat u zelf vrij eenvoudig de inhoud van de website kunt aanpassen. U kunt zelf teksten, foto’s, documenten en filmpjes toevoegen of aanpassen.

WordPress is eveneens een systeem dat voldoet aan de technische eisen die Google aan een website stelt. Met een WordPress-website heb je bij Google dus al een voordeel. Wij installeren een SEO-plugin (SEO by Yoast) op elke afgeleverde website. Met deze plugin kun je je website nog beter optimaliseren voor Google.

Hosting op een snelle server

Een goede hosting is belangrijk voor de werking van uw website. Wij maken gebruik van betrouwbare servers. Hierdoor kunnen wij een snelle website garanderen. Indien u dit wenst kunnen wij de hosting voor u verzorgen. Ook al heeft u een domeinnaam, wij kunnen de hosting van uw nieuwe WordPress-website verzorgen. Waarom hosten bij PuurWeb.nl?

 • WordPress hosting op een snelle SSD-server met geoptimaliseerde MySQL
 • Door toepassing van speciale cache systemen (Memcache en Redis) is uw website nog sneller
 • Een snelle website verbetert de gebruiksvriendelijkheid
 • Ook Google houdt van snelle websites
 • U krijgt toegang tot de server en kunt uw eigen account beheren
 • Wij geven snelle en specialistische ondersteuning bij eventuele problemen
 • Meer dan genoeg ruimte en bandbreedte
 • Er worden dagelijks back-ups gemaakt van de volledige website.
 • Wij bewaren de back-ups tot drie maanden terug
 • Mogelijkheid tot het aanmaken van e-mailadressen


professioneel wordpress design

Professioneel design

Wij maken de websites aan de hand van professionele designs. Deze designs zijn van de beste kwaliteit. Onze designs zijn ontworpen door professionals. Ze zijn voorzien van de nieuwste technische snufjes.

De websites die wij maken zijn goed zichtbaar op de pc, maar ook op tablets en smartphones. De website schaalt automatisch mee met de grootte van het beeldscherm.

Het professionele design wordt volledig afgestemd op uw wensen. Uw huisstijl wordt verwerkt in de website. Door de zoekmachine optimalisatie-plugin die wij installeren heeft uw website eveneens alvast een goede start in de zoekresultaten van Google.Waarom uw website laten maken door PuurWeb.nl?

Wij helpen u mee om bezoekers te trekken door middel van een goede en professionele website. Een website moet betaalbaar zijn, voor iedereen. Onze prijzen zijn daarom duidelijk, zonder onverwachte kosten.

Besluit je om je website door ons te laten maken, dan kom je niet voor verrassingen te staan. Wat mag je van ons verwachten?

 • Design ontwerp in uw eigen smaak of huisstijl
 • Wij gaan door tot u tevreden bent
 • U heeft zelf de mogelijkheid om de website te onderhouden
 • Zoekmachine-vriendelijke website
 • Responsive design
 • Professionele hosting op een snelle server
 • Eigen e-mailadres
 • Eén aanspreekpunt. Wij vinden persoonlijk contact belangrijk
 • Snelle reactie. Op werkdagen krijgt u binnen 24 uur reactie op uw mail
 • Wij werken met korte lijnen
 • Wij spreken in begrijpelijke taal. Bij ons geen vakjargon.
 • One-stop-shop. U kunt uw online marketing activiteiten aan ons uitbesteden
 • We gaan voor de lange termijn relatie. Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel
 • Duidelijke prijzen. U loopt bij ons niet tegen onverwachte kosten op

PuurWeb heeft een uitstekende website voor mij gemaakt op basis van een bestaand template. Details zijn voor mij belangrijk, Daniel Gruppen heeft mij als geen ander geholpen om het gewenste resultaat te behalen. Bedankt voor de samenwerking, ik hoop in de toekomst nog meer samen te doen!
Menno de Haan, GezondSnel.nl

Tarief WordPress website laten maken

Nu vraagt u zich natuurlijk af: wat kost het als wij door PuurWeb.nl een website laten maken?

We horen allereerst graag, via het offerte formulier, wat uw wensen zijn betreffende de website. Wij zullen vervolgens een offerte voor u maken waarin we aangeven wat er voor nodig is om uw wensen te vervullen en welke kosten daaraan verbonden zijn.

Voor een eenvoudige website kunt u een richtbedrag aanhouden vanaf € 695 excl. BTW. Wilt u echter precies weten wat u kwijt bent, dan nodigen we u graag uit om uw wensen aan ons kenbaar te maken!

Wilt u uw website laten hosten bij PuurWeb.nl? De kosten hiervoor bedragen jaarlijks € 120. Als u uw website ergens anders heeft gehost, dan kunnen wij deze kosteloos naar onze snelle SSD-server verhuizen.